VERKKOKURSSI SUREVAN TYÖNANTAJALLE

Vastuullinen ja inhimillinen työnantaja osaa huomioida työntekijöiden erilaisia elämäntilanteita, joista traagisin on kuoleman kohtaaminen joko työyhteisössä tai työntekijän lähipiirissä.

Työnantajilta odotetaan ajassamme yhä enemmän sosiaalista ja inhimillistä vastuuta suhteessa yhteiskuntaan sekä omiin työntekijöihin. Surun ja surevan kohtaaminen on osa vastuullisempaa ja inhimillisempää työelämää. Työelämän asiantuntijayritys Fambition on koonnut verkkokurssin työpaikoille käytettäväksi. Verkkokurssi perustuu asiantuntijatietoon ja kokemusasiantuntijoiden kokemuksiin, ja se on tehty yhteistyössä surujärjestöjen yhteisen Surevan kohtaaminen -hankkeen kanssa.

  • Esihenkilölle, jonka työntekijää suru kohtaa. Konkreettinen ohjeistus surevan ihmisen kohtaamiseen ja tukemiseen työpaikalla akuutissa tilanteessa.
  • HR:lle ja työyhteisön edustajalle. Materiaali ennakoivaan varautumiseen, jotta työnantaja voi huomioida surevan kohtaamisen ja tukemisen työntekijäkokemuksen tärkeänä osana.
Surevan kohtaaminen -hankkeen kuvitusta: kohtaa sureva yksilönä

Verkkokurssilla käydään läpi surun olemusta ja annetaan ohjeita surevan ihmisen kohtaamiseen ja tukemiseen työpaikalla. Kurssi antaa myös eväitä työyhteisön tukemiseen surun käsittelyssä.

Kurssin voi ostaa helposti seuraamalla alla olevaa linkkiä tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@fambition.fi. Kurssin hinta on 109€ ja kurssin sisältö on käytettävissä kolmen kuukauden ajan.  Jokaisesta ostetusta kurssista 35€ menee surujärjestöjen Surevan kohtaaminen -toimintaan.

Jouluun saakka saat 20€ alennuksen kurssista koodilla KÄPY2020!

LUE LISÄÄ JA OSTA