Kohtaatko työssäsi tilanteita, joissa asiakastasi on kohdannut suuri suru? Tarvitsetko lisää tietoa läheisensä menettäneiden tukemisesta? Katso täältä tallenne Surevan kohtaaminen -hankkeen webinaarista! Webinaari pidettiin 26.5.2020, ja se on vapaasti katsottavissa 23.9.2020 saakka.

Palaute on meille tärkeää!

Hyödynnämme palautetta toimintamme kehittämisessä. Saamallamme palautteella on myös merkitystä hankkeen saaman rahoituksen ja siten toimintaedellytysten kannalta. Myös kokemusasiantuntijoille palaute puheenvuoroista on tärkeää. Annathan siis hetken aikaasi ja vastaat lyhyeen kyselyyn webinaarista!

Anna palautetta webinaarista

Mitä webinaari käsittelee?

Ammattilaisten on tärkeää ottaa huomioon eri perheenjäsenten tarpeet, monenlaiset elämäntilanteet sekä surun moninaisuus. Siksi webinaarin puhujina on kokemusasiantuntijoita erilaisista taustoista: vaimonsa kuoleman kokenut perheenisä Timo Suomen nuoret lesket ry:stä, isänsä itsemurhalle menettänyt Jenni Surunauha ry:stä sekä pienen esikoispoikansa kuoleman kohdannut Johanna KÄPY – Lapsikuolemaperheet ry:stä.

Panelistit vastaavat osallistujien kysymyksiin sekä kertovat siitä, millaista tukea he saivat tai olisivat kaivanneet ennen läheisen menetystä, pian sen jälkeen sekä pitkällä tähtäimellä. Osallistujat saavat tietoa siitä, miten erilaisia läheisensä menettäneitä voi tukea ja millaisten palvelujen piiriin heidät tulisi osata ohjata.

Ennen kokemusasiantuntijoiden paneelia Surevan kohtaaminen -hankkeen projektipäällikkö Anne Viitala pitää lyhyen alustuksen. Panelisteja haastattelee hankesuunittelija Taru Oulasvirta.

Surevan kohtaaminen -hankkeen kuvitusta: kohtaa sureva yksilönä

Webinaarin diaesitys ladattavissa

Voit katsoa ja ladata projektipäällikkö Anne Viitalan alustuksessaan käyttämän diaesityksen, joka käsittelee surevan kohtaamista ja Surevan kohtaaminen -hankkeen lähtökohtia.

Katso ja lataa diaesitys tästä