PYYDÄ KOKEMUSASIANTUNTIJA VIERAILULLE

Haluaisitko kokemusasiantuntijan puhumaan surevan kohtaamisesta työ- tai opiskelupaikallesi? Kokemusasiantuntijat valitaan aina kuhunkin tilaisuuteen erikseen: esimerkiksi poliiseille valitaan puhumaan henkilö, jolla on kokemusta poliisin kanssa toimisesta kriisitilanteessa. Kokemusasiantuntija kertoo oman tarinansa läheisensä menettämisestä ja jakaa kuulijoidensa kanssa tietoa surusta, surujärjestöistä ja erilaisista tavoista tukea surevaa.

Surevan kohtaaminen -hankkeessa kokemusasiantuntija on henkilö, jonka omasta menetyksestä on kulunut aikaa vähintään vuosi. Hän on sitoutunut toimimaan surujärjestöjen vapaaehtoistehtävässä ja saanut siihen hankkeen järjestämän koulutuksen.

Kokemusasiantuntijan vierailu on maksuton. Kokemusasiantuntijat tekevät vierailuja vapaaehtoistyönä. Vierailun tilaaja maksaa kokemusasiantuntijalle vierailusta syntyvät kohtuulliset matkakulut.

”Haluan antaa erityiskiitokseni kokemusasiantuntijoille, he tulivat kertomaan asiasta joka on aina hyvin henkilökohtainen ja koskettava. Tämä tapa saada infoa on aina merkityksellisempi kuin luettu tieto.”

Irmeli Torittu, terveydenhoitaja, Turku

Jätä meille viesti, niin otamme sinuun yhteyttä!

Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä soittamalla projektipäällikkö Annelle 050 567 0352 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen anne.viitala@surevankohtaaminen.fi.

Nimesi (pakollinen tieto)

Sähköpostiosoite (pakollinen tieto)

Viestin otsikko

Viestisi