PYYDÄ KOKEMUSASIANTUNTIJA VIERAILULLE

Haluaisitko kokemusasiantuntijan puhumaan surevan kohtaamisesta työ- tai opiskelupaikallesi? Kokemusasiantuntijat valitaan aina kuhunkin tilaisuuteen erikseen: esimerkiksi poliiseille valitaan puhumaan henkilö, jolla on kokemusta poliisin kanssa toimisesta kriisitilanteessa. Kokemusasiantuntija kertoo oman kokemuksensa läheisensä menettämisestä ja jakaa kuulijoidensa kanssa tietoa surusta, surujärjestöistä ja erilaisista tavoista tukea surevaa.

Kokemusasiantuntija voi vierailla luonanne myös etäyhteyden kautta. Surevan kohtaaminen -toiminta välittää tilaajalle sopivan kokemusasiantuntijan tiedot, jonka jälkeen puheenvuoron tilaaja toimittaa verkkolinkin, jonka kautta tilaisuus järjestetään.

Surevan kohtaaminen -toiminnan kokemusasiantuntijat ovat taustajärjestöjensä (Huoma – Henkirikoksen uhrien läheiset ry, Käpy Lapsikuolemaperheet ry, Nuoret Lesket ry ja Surunauha ry) vapaaehtoisia, joilla on kokemus läheisen menetyksestä sairauden, tapaturman, kohtukuoleman, itsemurhan tai henkirikoksen kautta. Surevan kohtaaminen -toiminnan kokemusasiantuntijat ovat saaneet koulutuksen kokemusasiantuntijana toimimiseen ja menetyskokemuksensa kertomiseen kokemuspuheenvuoroissa. Kokemusasiantuntijoille tarjotaan myös lisäkoulutusta ja työnohjauksellista tukea.

Kokemusasiantuntijan vierailu on maksuton. Kokemusasiantuntijat toimivat tehtävässään vapaaehtoisina. Vierailun tilaaja maksaa kokemusasiantuntijalle vierailusta syntyvät kohtuulliset matkakulut.

Meiltä voit tilata myös maksutta Surevan kohtaaminen -toiminnan ja Surujärjestöjen yhteistä esitettä. Tutustu esitteisiin ja tilaa!

”Haluan antaa erityiskiitokseni kokemusasiantuntijoille, he tulivat kertomaan asiasta joka on aina hyvin henkilökohtainen ja koskettava. Tämä tapa saada infoa on aina merkityksellisempi kuin luettu tieto.”

Terveydenhoitaja, Turku

Tilaa kokemuspuheenvuoro!

Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä sähköpostitse hanke@surevankohtaaminen.fi.

    Nimesi (pakollinen tieto)

    Sähköpostiosoite (pakollinen tieto)

    Viestin otsikko

    Viestisi