PYYDÄ KOKEMUSASIANTUNTIJA VIERAILULLE

Haluaisitko kokemusasiantuntijan puhumaan surevan kohtaamisesta työ- tai opiskelupaikallesi? Kokemusasiantuntijat valitaan aina kuhunkin tilaisuuteen erikseen: esimerkiksi poliiseille valitaan puhumaan henkilö, jolla on kokemusta poliisin kanssa toimisesta kriisitilanteessa. Kokemusasiantuntija kertoo oman kokemuksensa läheisensä menettämisestä ja jakaa kuulijoidensa kanssa tietoa surusta, surujärjestöistä ja erilaisista tavoista tukea surevaa.

Surevan kohtaaminen -toiminnan kokemusasiantuntijat ovat taustajärjestöjensä (Huoma – henkirikoksen uhrien läheiset ry, Käpy Lapsikuolemaperheet ry, Nuoret Lesket ry ja Surunauha ry) vapaaehtoisia, joilla on kokemus läheisen menetyksestä sairauden, tapaturman, kohtukuoleman, itsemurhan tai henkirikoksen kautta. Kokemusasiantuntijan menetyksestä on kulunut aikaa vähintään yksi vuosi, ja hän saanut koulutuksen kokemusasiantuntijana toimimiseen ja kokemustarinansa työstämiseen. Surevan kohtaaminen -toiminnan kokemusasiantuntijoiden koulutus on laajuudeltaan 40,5 tuntia (1,5 opintopistettä).

Kokemusasiantuntijan vierailu on maksuton. Kokemusasiantuntijat tekevät vierailuja vapaaehtoistyönä. Vierailun tilaaja maksaa kokemusasiantuntijalle vierailusta syntyvät kohtuulliset matkakulut.

”Haluan antaa erityiskiitokseni kokemusasiantuntijoille, he tulivat kertomaan asiasta joka on aina hyvin henkilökohtainen ja koskettava. Tämä tapa saada infoa on aina merkityksellisempi kuin luettu tieto.”

Terveydenhoitaja, Turku

Jätä meille viesti, niin otamme sinuun yhteyttä!

Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä sähköpostitse hanke@surevankohtaaminen.fi.

    Nimesi (pakollinen tieto)

    Sähköpostiosoite (pakollinen tieto)

    Viestin otsikko

    Viestisi