Tukea sureville ja makea kiitos poikkeusolojen auttajille -kampanja saatiin päätökseen. Lähetimme poikkeusolojen auttajille ja muille kampanjaan lahjoittaneiden valitsemille tahoille 230 suklaalevyä. Sydämellinen kiitos kaikille lahjoittaneille ja kampanjaa eteenpäin jakaneille! Käytämme saamiamme varoja Surevan kohtaaminen -hankkeen toimintaan, kuten kokemusasiantuntijavierailujen järjestämiseen, kokemusasiantuntijoiden koulutukseen ja suru-tietopankin ylläpitoon verkkosivulla www.surevankohtaaminen.fi.

80 suklaalevyä Tampereen pandemiavastaanotolle Triuvaren lahjoituksella

Kampanja käynnistyi IT-firma Triuvaren lahjoituksella. Sen turvin veimme 80 suklaalevyä sekä hankkeen ja surujärjestöjen esitteitä Tampereen pandemiavastaanotolle ja terveyspalvelujen neuvontaan. Pandemiavastaanotolla suklaat otti vastaan sairaanhoitaja Terhi Vähätalo. Hän kertoi, että suklaat menevät pääasiassa sairaanhoitajille ja lääkäreille, jotka ovat työskennelleet kovan paineen alla pandemiavastaanotolla ja terveyspalveluiden neuvonnassa. Kiitos tärkeästä työstänne, toivottavasti nautitte suklaista!

Terhi Vähätalo ottaa vastaan suklaat Tampereen pandemiavastaanotolla.

40 suklaalevyä terveysasemalle Pirkanmaalle

Osa mesenaattikampanjaamme lahjoittaneista yksityishenkilöistä toivoi kiitoksia erityisesti muiden terveydestä huolehtiville. Niinpä lähetimme suklaisia kiitoksia terveysasemalla työskenteleville ammattilaisille. Myös he saivat suklaiden lisäksi esitteitä ja tietoa Surevan kohtaaminen -hankkeen toiminnasta. Toivottavasti suklaat maistuivat!

20 suklaalevyä päiväkodin työntekijöille Keski-Suomeen

Osa lahjoituksista toivoi, että kiitoksia kohdistettaisiin heille, jotka poikkeusolojen aikana ovat pitäneet huolta lapsista. Lähetimme suklaita kiitokseksi päiväkohdin työntekijöille Vaajakoskelle. Nämä työntekijät ovat poikkeusolojen aikana venyneet monenlaisiin erityisjärjestelyihin, joista osa jatkuu edelleen. He ovat ansainneet suuren kiitoksen!

40 suklaalevyä aikuissosiaalityön palveluissa työskenteleville Pirkanmaalle

Kampanjaan osallistuneilla oli mahdollisuus osoittaa erityinen tukensa myös sosiaalihuollossa työskenteleville. Kiitoksen ele otettiin ilolla vastaan ja välitettiin eteenpäin aikuissosiaalihuollon palveluissa työskenteleville. Sosiaalityön palveluissa työskentelevät tekevät tärkeää työtä, josta eivät aina saa ansaitsemaansa kiitosta. Toivottavasti suklaat ilahduttavat!

50 suklaalevyä lahjoittajien valitsemiin kohteisiin

Surevan kohtaaminen -hankkeen organisoimien lahjoitusten lisäksi 50 suklaalevyä lähetettiin mesenaattien itse valitsemiin osoitteisiin. Toivottavasti suklaista on paljon iloa vastaanottajilleen!