Surevan kohtaaminen -hankkeen toinen toimintavuosi on käynnistynyt keväisissä merkeissä. Kokemusasiantuntijat ovat levittäneet tärkeää tietoa surevan kohtaamisesta eri puolilla Suomea. Tekeillä on uutta sisältöä verkkosivustolle erityisesti lasten ja nuorten tukemiseen liittyen.

Tammi-helmikuussa kokemusasiantuntijat ovat puhuneet yhteensä noin 120 ammattilaiselle ja 200 opiskelijalle. Tavoitetut ammattilaiset ovat työskennelleet kunnallisessa kriisityössä, Rikosuhripäivystyksessä, seurakunnassa, neuvolassa, kouluterveydenhuollossa ja työterveydessä. Opiskelijoiden joukossa on ollut kätilö-, terveydenhoitaja- ja lähihoitajaopiskelijoita sekä psykologian opiskelijoita. Alkuvuoden tilaisuuksista saadun palautteen perusteella kokemusten ja esimerkkien kuuleminen on ollut tärkeää. Tilaisuuksien on koettu tarjoavan uutta ja hyödyllistä tietoa.

Kevään mittaan kokemusasiantuntijat tulevat puhumaan esimerkiksi kriisikeskuksessa, sairaanhoitopiirin koulutuspäivässä, seurakunnassa, Surukonferenssissa, työterveydessä, Poliisiammattikorkeakoululla ja Pelastusopistolla.

Ota rohkeasti yhteyttä hankkeeseemme ja tiedustele kokemusasiantuntijan vierailua työpaikallesi tai oppilaitokseesi!

Lue uutiskirje tästä