Surevan kohtaaminen -toiminnalla autetaan ammattilaisia kohtaamaan läheisensä menettäneitä ja tiedotetaan sureville saatavilla olevasta tuesta. Tule mukaan ilmaiseen webinaariimme kuulemaan, miten ammattilainen voi tukea surevaa, ja mikä merkitys kokemusasiantuntijatoiminnalla on ammattilaisten tietotaidon lisäämisessä.

Webinaarin ohjelma:

14.00 Tervetulosanat. Projektipäällikkö Anne Viitala.
14.00 Läheisten tukeminen äkkikuoleman jälkeen.  TtT, dosentti Anna Liisa Aho, Tampereen yliopisto.
14.30 Surevan kohtaaminen -hankkeessa saatuja tuloksia ja kokemuksia. Projektipäällikkö Anne Viitala.
14.50 Kokemuksia ja ajatuksia kokemusasiantuntijuudesta. Kokemusasiantuntijoiden paneelikeskustelu.
15:30 Webinaari päättyy.

Surevan kohtaaminen -hankkeen taustalla on neljä surujärjestöä: Huoma – Henkirikoksen uhrien läheiset ry, KÄPY – Lapsikuolemaperheet ry, Suomen nuoret lesket ry ja Surunauha ry. Hankkeen kokemusasiantuntijat tulevat näistä taustajärjestöistä.

Tallenne webinaarista tulee katsottavaksi myöhemmin www.surevankohtaaminen.fi -verkkosivulle. Koska paikkoja webinaariin on rajallisesti, pyydämme sinua perumaan ilmoittautumisesi, mikäli et pääsekään osallistumaan. Osallistumisen voi perua linkistä, jonka kaikki ilmoittautuneet saavat sähköpostitse. Jos webinaari on täynnä, voit ilmoittautua jonotuslistalle. Näin saat tiedon sähköpostiisi, mikäli joku ilmoittautuneista peruu osallistumisensa.

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN TÄSTÄ