Hankkeen viimeinen toimintavuosi on pyörähtänyt käyntiin. Kokemuspuheenvuoroja järjestetään etäpuheenvuoroina, mikä mahdollistaa sen, että niitä voidaan toteuttaa myös sellaisissa paikoissa, jotka ovat olleet esimerkiksi hankalien kulkuyhteyksien päässä.

Jos kaipaat työsi tai opintojesi tueksi apua surevan kohtaamiseen, voit tilata kokemuspuheenvuoron, joka suunnitellaan toiveidenne mukaisesti tilaisuuteenne sopivaksi. Tilaisuuden teema voi pitää sisällään esimerkiksi tietoa asiakkaan tai surevan työkaverin tukemisesta ja kohtaamista työssä tai vapaaehtoisroolissa. Sisältö voidaan muokata myös käsittelemään kokemustietoa surusta ja suremisesta tai Surevan kohtaaminen -hankkeen esittelyä ja hankkeen myötä tuotettua tietoa.

Tänä vuonna hankkeessa keskitytään erityisesti surun monimuotoisuuteen. Teemaa lähestytään niin kulttuurisensitiivisen kuin epäoikeutetun surun näkökulmista.

Toivomme voimia kaikille poikkeusoloihin! Toivottavasti kohtaamme keväällä tiiviisti etätapaamisissa ja syksyllä vihdoin jo kasvokkainkin!

Tässä uutiskirjeessä:

  • Hankkeen uusi projektipäällikkö ja viestintävastaava ovat aloittaneet työnsä
  • Surukonferenssi järjestetään tänä vuonna verkossa
  • Pyydä kokemusasiantuntija etävierailulle
  • Surevan kohtaaminen -opintojakso
  • Kun henkirikos koskettaa -tilaisuudet