Surujärjestöjen yhteishanke Surevan kohtaaminen järjestää 9.9.2021 klo 9–12 webinaarin surevan kohtaamisesta työpaikalla. Tilaisuus tarjoaa kattavasti tietoa niin työnantajan, työntekijän kuin surevankin näkökulmasta.

Monimuotoiset perheet ry:n työelämän erityisasiantuntija Tiina-Emilia Kaunisto tuo webinaariin katsauksen erityisesti perhettä kohtaavan surun ja työelämän yhdistämisestä. Fambition Consultingin työntekijäkokemuksen asiantuntija, perustaja ja partner, Linda Rautanen, puolestaan tarjoaa kattavan tietopaketin esihenkilöiden ja työnantajien tueksi surevan työhön paluusta. Webinaarissa kuullaan myös kokemusasiantuntijatietoa surevilta itseltään.

Tilaisuus on maksuton. Julkaisemme tarkennuksia ohjelmasisällöistä sekä ohjeet osallistumiseen lähempänä tapahtumaa tällä sivustolla sekä kanavissamme.

Surevan tukeminen. Surevan kohtaaminen -hankkeen grafiikkaa.
“Uskon, että myös työkavereille työhön palaamiseni oli hämmentävää ja pelottavaa, kun aikaisemmin aktiivisen ihmisen persoona muuttui surun myötä pelokkaaksi ja sulkeutuneeksi, poikansa itsemurhalle menettänyt Surunauha ry:n vertaistukija Tarja kertoo.